Gastspreker

Merel is te boeken als gedreven gastspreker voor klein en groot publiek met de volgende onderwerpen, of een combinatie daarvan:

‘Dromen nastreven is doorzetten!’

‘Van Havo-meisje naar changemaker.’
Op gepassioneerde wijze neemt Merel het publiek mee in haar doorzettingsvermogen om haar dromen na te streven. Wat wakkert dat vuur in haar hart keer op keer weer aan? Ze vertelt over de bijzondere ontmoetingen die ze had met mensen die haar kansen gaven en in haar geloofden. Maar er waren ook afwijzingen van uitgevers en uiteindelijk de langverwachte toezegging. Het resulteerde in de uitgave van haar spannende debuutroman Witkind.

‘Thuis in de Afrikaanse wildernis’

Meer dan 40 keer reisde Merel naar Zuidelijk Afrika. Ze werkte er lange tijd voor het Cruyff Foundation en de Ndlovu Care Group en deed er research in de wildernis voor haar debuutroman Witkind. Ze heeft de meest afgelegen gebieden bezocht in Botswana, Namibië, Zambia, Mozambique, Zimbabwe en Zuid-Afrika, vaak in opdracht van Talisman travel design, waar ze travelblogs voor schrijft.
Tijdens deze presentatie neemt Merel haar publiek mee, alsof ze meereizen door de ongerepte wildernis van Afrika.

Neem contact op voor informatie over deze gepassioneerde en persoonlijke presentaties.

“Een waar ondernemersverhaal vol respect voor mens en cultuur. Een lezing die je ook aan het denken zet: ‘Hoe ondernemend ben IK eigenlijk? Streef ik wel echt mijn dromen na?’ Oftewel… ‘Leef ik wel ECHT het leven dat ik wil leven?’ Merel is motiverend, enthousiasmerend en overtuigend in al haar puurheid. Een absolute aanrader!”
Gea Hogeveen – Vrouwen & Zaken

“Merel heeft een hoge gunfactor, straalt kracht en authenticiteit uit en weet anderen moeiteloos te motiveren om hun dromen waar te maken.”

Annet Schram – FRAS Training

“Jouw presentatie was plezierig en vermakelijk om naar te luisteren en te kijken. Een keer geen zielig verhaal over Afrika. Een combinatie van dromen, onbevangenheid, doen en leren. Jouw verhaal was een mooi begin van het nieuwe jaar en was daarnaast een hele goede opstart voor onze nieuwjaarsreceptie in een gemoedelijke sfeer.”

Aart Kous – Jecor Professioneel B.V.